Over ons

Bij Meprof instrumentmakerij staat een team van uitstekend geschoolde, vakbekwame en zeer gemotiveerde medewerkers borg voor producten die aan de meest stringente eisen voldoen. Het CAD/CAM equipement is bij Meprof instrumentmakerij, als specialist in fijnmechanisch werk, vanzelfsprekend.

Kostenbewust en creatief meedenken

“Niet maakbaar” zal niet snel te horen zijn bij Meprof instrumentmakerij. De organisatiestructuur van Meprof is gebaseerd op korte communicatielijnen. Voor de opdrachtgever betekent dit een nagenoeg direct contact met de productieafdeling. Met zijn grote technische kennis en ervaring wil Meprof u van dienst zijn. Meprof instrumentmakerij denkt graag kostenbewust en creatief mee met haar opdrachtgevers.

Meprof is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Instrumentmakerij Meprof is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat kwaliteitsmanagement voor ons continu gewaarborgd blijft. Voor Meprof resulteert dit in het nemen van verantwoordelijkheid met betrekking tot uw klanttevredenheid, een optimale kwaliteit van het product en een uitstekende nazorg. Dit alles getoets door LRQA Nederland en Assyst.